Script en Shotlist

Om aan iedereen duidelijk te kunnen maken wat we willen filmen en hoe we dat willen filmen, heb ik een script geschreven en daarvan een shotlist gemaakt naar aanleiding van het concept.
Het is de tweede versie van het script, omdat er in de eerste dingen zaten die Daan en ik toch wat anders in wilden vullen. Om dat te kunnen zien is hier een pdf van de eerste versie te zien. Voor de shotlist klik je hier.
Bij het maken van het script en shotlist heb ik bijvoorbeeld rekening gehouden met de opbouw van de locatie, hoe veel mensen er op bepaalde plekken kunnen staan, waar er licht naar binnen valt en extra licht geplaatst kan worden, enzovoort.
Nadat dit script met een aantal personen van Atak en Saxion besproken is, zal ik gaan werken aan de rest van het productieboek.

 

Script Atak v2

  1. Avond – Atak muntenbalie (functie-eiland)

Langzaam schuift het beeld de hoek om en zien we de balie. Er staan een aantal jongeren bij die munten willen kopen of hun jas op willen hangen. De balie heeft echter geen medewerkers aan het werk. Terwijl het beeld langs de balie gaat, legt er iemand geld voor munten op de balie. Hieruit ‘groeit’ een stukje artwork.

  1. Avond – Atak bar (foyer)

Ook hier staan een aantal jongeren voor de bar te wachten tot ze geholpen worden. Ze tikken met muntjes op de bar maar worden door niemand geholpen. Wanneer iemand zijn muntjes naast een leeg glas op de bar legt, begint dat glas zich te vullen met artwork.

  1. Avond – Atak muntenbalie (functie-eiland)

We staan achter de balie en kijken naar de klanten. De artwork op de plek van het geld is nog steeds aan het groeien. Één van de klanten ziet dat, en legt haar jas op diezelfde balie. Ook hier begint de artwork te groeien.

  1. Avond – Atak bar (foyer)

We staan aan de zijkant van de bar. Voor de bar staat nog steeds een aantal mensen. Ze wachten op een drankje. Achter de bar begint de artwork van het glas groter en groter te groeien en neemt de volledige plek van een barman in. Er verschijnen typische bar-dingen (bier, ijsklontjes, rietjes, etc. ).

  1. Avond – Atak muntenbalie(functie-eiland)

De artwork is volledig aanwezig en helpt alle klanten. Na een tijdje groeit de artwork groter en verandert van vorm. Langzaam maar zeker is de promotietekst te lezen en wordt het beeld (achtergrond) donker.

TEKST

Het beeld wordt volledig zwart en het logo van Atak verschijnt met daaronder het webadres.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s